sunnuntai 11. elokuuta 2013

Puuhakirjoja

Sain joku vuosi sitten veljeltä joululahjaksi Wreck This Journalin, jonka kanssa olen viettänyt lukuisia inspiroituneita hetkiä. Nyt olin parin viikon reissussa Kanadassa ja siellä shoppaillessa mopo pääsi karkaamaan käsistä siinä määrin, että tulin ostaneeksi kolme samantyyppistä kirjaa lisää.

Side Walks, Mess: The Manual of Accidents and Mistakes sekä The Pocket Scavenger

Jos nämä kirjat ovat vieraita, niin siitä vain kirjojen nimiä klikkailemalla selvittämään, mistä niissä on kyse. Lyhyesti kerrottuna nämä ovat aikuisten puuhakirjoja. Sellaisia, joiden kanssa luovuudella ei ole rajaa ja säännöt ja perfektionismi on unohdettava.

Aloitin Pocket Scavengerin tehtävällä, jossa sivulle liitettävänä asiana oli "some wire" ja lisätehtäväksi tuli "Add colored paper." Mullahan tuota värillistä paperisilppua on vaikka millä mitalla. Säästän lähes kaikki askarteluista jäävät jämäpalat sillä ajatuksella, että joskus käyttäisin niitä jossain muussa askartelussa. Tämä taisi kuitenkin olla ensimmäinen kerta, kun tuo silppuvarasto osoittautui hyödylliseksi. Voi sitä tunnetta, kun huomaa jonkun tarpeettomana lojuneen tulevan tarpeeseen!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti