torstai 9. tammikuuta 2014

Tuunattu Tarva



Tänään valmistui yksi ikuisuusprojekteistani. Ostin tämän Ikean lipaston reilu vuosi sitten syksyllä. Viime kesänä valtasin vanhempien autotallin muutamaksi päiväksi, levittelin lipastonpalat sinne ja maalasin. Marraskuussa sain lipaston kasaan, joululomalla tuunasin laatikoiden vetonupit ja nyt lopulta sain ruuvattua nupit paikoilleen. Ei sinänsä mikään vaativa urakka, mutta aikansa se näemmä ottaa. ;)


Nupit maalasin askartelumaalilla mustaksi, liimasin päähän palan tapettia ja lopuksi vielä suihkuttelin lakkaa päälle. Tuolta alimpien laatikoiden välistä pilkottaa pala, jonka en silloin maalatessa tajunnut jäävän noin näkyviin (tai ehkä maalasin palan väärältä puolelta, en enää muista). Tässä vaiheessa tuohon vielä osuu katse joka kerta, mutta eiköhän siihen silmä vähitellen totu. Toki voisin myös maalata tuon piiloon, jos muistaisin, mihin jemmasin maalinlopun...



Ps. Tuo perhostaulukin on itse tehty joskus monia vuosia sitten. Ajattelin, että tässä olisi hyvä tälleen salakavalasti samalla esitellä vanhojakin juttuja. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti