keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kesto"vanu"laput

Huhhei, kevät ja alkukesä meni ihan sumussa ja unessa. Oli labra- ja lääkärikäyntejä, asuntonäyttöjä, lainaneuvotteluita, asuntokaupat tarjoustaistoineen, leikkaus, sairaslomaa ja sen aiheuttamaa Netflix-koomaa... Viisaampi ihminen olisi ehkä jättänyt tuon asunnon hankkimisen aikaan, jona veriarvot ja terveys muutenkin olisi paremmin kohdallaan. Mutta mä nyt en useinkaan oikein malta ajatella asioita loppuun asti. Sitä paitsi tästäkin rytäkästä kumminkin selvittiin ja elo alkaa taas normalisoitua! (Okei, muutto ja suurin osa pakkaamisesta on vielä edessä...)

Kaappeja tyhjätessä on tullut vastaan useita keskeneräisiä töitä, joista talvella haaveilin pääseväni eroon. Eilen päättelin pakkailujen lomassa langat reilu vuosi sitten virkatuista vanulappujen korvikkeista.


En enää muista, mistä sain ajatuksen noihin lappuihin. Enkä muista sitäkään, millä ohjeella nämä tein. Voi olla, että malli syntyi omasta päästä kokeilemalla, kun olin ensin nähnyt jossain kuvan. Täältä kuitenkin löytyy jokunen ohje lappujen virkkaamiseen. Näyttää siellä olevan ohje tuollaiseen kukkamaiseen malliinkin.


Nämä on virkattu bambulangasta. Ovat mukavan pehmoisia, mutta silmien seutua en silti kauheasti näillä lähtisi hieroskelemaan. Silmiä varten ajattelin kokeilla tehdä sileämpiä lappuja jostain kankaasta. Materiaalivaihtoehtoja multa varmasti löytyy. Totesin nimittäin juuri omistavani kuusi muuttolaatikollista erilaisia kankaita. Pitäisi varmaan ommella vähän useammin. Tai ostaa kankaita vähän harvemmin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti